Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Εκπαιδευτικών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Στελεχών Εκπαίδευσης για την εθελοντική συμμετοχή τους στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ ΚΑ3 2018 – 2021 / Ενίσχυση σε θέματα μεταρρυθμίσεων πολιτικής, με τίτλο: “Teachers4Europe: setting an Agora for Democratic Culture”

Αίτηση Συμμετοχής για Πρεσβευτές "T4E" - "Ambassadors T4E"

Για οποιαδήποτε απορία / βοήθεια / τεχνικό πρόβλημα, παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά το email teachers4europe@gmail.com

Προσωπικά Στοιχεία - Φορέας - Επικοινωνία
Προϋποθέσεις Συμμετοχής
Ανέβασμα Αρχείων

Αποδεκτοί τύποι αρχείων βιογραφικού: pdf, doc, docx, odt, ppt ή pptx
Αποδεκτοί τύποι αρχείων Υπεύθυνης Δήλωσης: pdf, doc, docx, odt, jpg
Μέγιστο Μέγεθος Αρχείου: 2ΜΒ
Προσοχή: Επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να επισυνάψετε και στη συνέχεια πατήστε στο μπλε κουμπί Upload ώστε να ολοκληρωθεί η επισύναψη του αρχείου σας.
Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.
Μπορείτε να συμπληρώσετε, εκτυπώσετε, υπογράψετε και επισυνάψετε σκαναρισμένη την υπεύθυνη δήλωση.

Στόχοι και Προσδοκίες
Όροι χρήσης και Προσωπικά Δεδομένα

Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία που συμπληρώσατε και στη συνέχεια πιέστε το κουμπί PREVIEW για να γίνει validation και προεπισκόπηση της αίτησή σας.
Στη συνέχεια επιλέξτε Submit.
Μετά την υποβολή της Αίτησής σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως ελέγξετε το λογαριασμό email που έχετε δηλώσει αλλά και τα SPAM. Σε περίπτωση που δε λάβατε το επιβεβαιωτικό email επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης στο teachers4europe@gmail.com
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.